print

Yritys

Vecta Design - luotettava yhteistyökumppani

 

Tuotteiden korkean laadun sekä tasalaatuisuuden ansiosta Vecta Desing on solminut pitkät asiakassuhteet sisäkattojen asentajien kanssa ympäri maailman. Samalla Vecta Design on noussut Euroopan suosituimmaksi stretch sisäkattojen valmistajaksi.

Vecta Design on rekisteröity tavaramerkki ja pääomasijoitusyhtiö perustettiin vuonna 2006 Enterprice Estonian tuella. Vecta Design on ainoa Baltian maissa toimiva stretch kattojen valmistaja.

Yli 95% tuotannosta menee vientiin. Vecta Design on ollut Viron Kauppakamarin (Estonian Chamber of Commerce and Industry) jäsen vuodesta 2009 lähtien.

Vuonna 2008 Vecta Designing tehdas uudistettiin ja samalla kehitettiin uudet modernit tuotantolinjat. Kaikki Vecta Design sisäkatot käyvät läpi nelivaiheisen laadunvalvonnan ja tämä auttaa meitä pitämään paikkamme johtavana stretch-kattojen valmistajana.

Stretch Kattojen lisäksi Vecta Design tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia tuotteita kuten printattuja tapetteja, tähtitaivaita, 3D kattoja, erilaisia moduuleita, yksilöllisiä valaisuratkaisuja sekä muita mielenkiintoisia sisustusratkaisuja.

Huolehtiminen terveydestä ja ekologiasta

 

Vecta Design kiinnittää erityistä huomiota tuotteiden laatuun ja turvallisuuteen. Olemme ainoa valmistaja Virossa joka on testannut tuotteiden laadun ja saanut tuotteille tiukan Z A1 standardoinnin EN 1476: 2004. Vecta Design on myös ainoa valmistaja Baltian maissa sekä Itä-Euroopassa, joka on testannut kattojen saumojen kestävyyden pitkällä aikavälillä. Kaikki tuotteet on tutkittu ja ne noudattavat Euroopan Unionin standardeja. Kaikille tuotteille on myönnetty CE ja ULC turvallisuusmerkinnät, A+ sertifikaatti ja ne täyttävät paloturvallisuusluokat BS1D0 sekä BS2D0. Vecta Design tuotteet eivät sisällä myrkyllisiä aineita ja pakkauksissa käytetään ainoastaan kierrätettäviä materiaaleja.

Tyytyväiset asiakkaat

 

Vecta Design auttaa asiakkaitaan luomaan innovatiivisia ratkaisuja. Meiltä löytyy siihen tarvittava teknologia sekä ammattitaito. Tärkeimmät päämäärämme ovat tuotteidemme korkea laatu sekä yhteistyö sisustussuunnittelijoiden sekä arkkitehtien kanssa. Meille asiakkaidemme projektit ovat tärkeitä, olivat ne sitten pieniä tai suuria. Vecta Design tiimi ottaa mielellään palautetta vastaan asiakkailta sekä asentajilta. Olemme jatkuvasti laajentaneet tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaiden toiveita sekä investoineet uusiin ratkaisuihin joille on kysyntää. Vecta Design myöntää kymmenen vuoden takuun valmistamilleen stretch katoille

Jatkuva tuotekehitys

 

Vecta Design kehittää tuotevalikoimaansa säännöllisesti ja investoi uuteen teknologiaan sekä luo uusia ratkaisuja asiakkaiden vaativimpiinkin tarpeisiin. Tuotantolaitos on varustettu kameroilla laadun valvonnan varmistamiseksi, sieltä löytyy erikoispöydät stretch kattojen käsittelyä varten sekä suurkuvatulostimet. Tarjoamme asiakkaillemme 3D-malliannoksen sekä visualisoinnin. Meillä on tarvittavat graafiset suunnitteluohjelmat, joilla pystymme toteuttamaan yksilölliset printatut sisäkatot. Olemme kehittäneet erityisen järjestelmän jatkuvaan tuotannon laadunvalvontaan. Tuotantotilat on varustettu elektronisilla mittauslaitteilla, jotka pitävät tilan lämmön ja kosteuden optimaalisina.